DW Media Logo

Historik

Det hela började med att Mikael Jakobsson startade med att göra små webbsajter. Sedan så började vi med ett Community vid namn fangelset.nu. Sedan dess har det bara rullat på med utvecklingen. Vi kom igång med våran första seriösa sajt 12-Apr-2005 sedan dess så har vi bara skapat ännu flera sajter.

Nu är vi hyfsat stora på marknaden med webbsajter. När vi börja se att vi tex har allt från mötesplatser till gratis sms skickningar.' tjänade riktigt bra med pengar på marknadsförning så startade vi ett företag. Efter flera veckors väntetid så kom företaget igång hos bolagsverket. 2006-09-28 så va vi igång med företaget.

Idag kommer vi se till att utvecklas och förbättras och vi är kanske en av dem mest använda företag då vi inte lever bara på våra webbtjänster. Utan vi gör även jobb åt andra som tex programmering, systemutveckling och mycket annat.

På detta sätt så har vi kommit ut ganska bra på marknaden. Idag så besöker många oss av olika själ. Vissa besöker oss för trevlinga hemsidor, andra för att få komma ut på marknaden bättre. Finns även de som besöker oss för något helt annat.