DW Media Logo

Att annonsera på dw media

Vad är det viktigaste att tänka på när man börjar planera för att komma ut till kännedom om sitt företag eller sin hemsida? På DW Media så gillar vi att tänka enkelt, och komma ut till den bästa markanden och dessutom betalar man inte för mycket. Visst finns det många som hjälper folk med marknadsföring men de brukar oftast vara riktigt dyra, och dessutom inte få den anpassade målgruppen som man letar efter. Vi betalar aldrig någon för att besöka oss eller klicka på våra annonslogo, texter, eller vad det nu är för att tjäna pengar på det sättet.

DW Media använder inte cookie/IP-teknik för att spåra vem som har klickat och när nästa betalning görs. När dem en gång har klickat på eran annons så har ni betalat för den annonsen. Om ni väljer att betala för unika besökare. Då spelar det ingen roll om dem klickar tusen gånger eller om dem klickar en gång, då betalar du endast för en gång. Vi använder hög teknologi för att spåra trafiken som vi genererar till er.

Sen kan ni välja att betala för både unika och icke unika besökare. Då kostar det även om dem skulle mata på era reklam.

Vi kan garantera att alla våra medlemmar som besöker oss är för att de trivs hos oss. Vi kan också garantera att 80% av trafiken vi ger till er kommer att återbesöka er efter det att de har besökt er. Då vi ger relevanta reklam till den målgrupp som du anser skulle passa dem. Det kan vara allt från ort, ålder eller vad du nu vill ha för målgrupp.

Därför du ska andvända DW Media som mediakanal

DW Media har tusentals aktiva medlemmar dagligen på våra sajter. DW Media har tusentals aktiva medlemmar dagligen på våra sajter. Målgruppen är avgränsad och specifik. På DW Media kan man mycket exakt målgruppstyra sin kampanj på ålder, kön, ort och mycket annat. En exponering på DW Media är som att din annons visas. DW Medias besökare är positiva till reklam och kommersiella budskap på våra sidor.

Frågor och svar kring annonsering

Vad menas med exponering?
En exponering är när annonsen under ett tillfälle visas i webbläsaren.

Vilka målgrupper går det att segmentera på?
Det är möjligt att segmentera på kön, ålder, hemort och många andra.br />
Hur många medlemmar finns det i en specifik målgrupp?
Kontakta oss på marknad@dwmedia.nu eller ring oss på
0930 - 18 05 01 så tar vi fram den informationen åt dig.

Vad är det ni tar betalt för slags annonsering?
Vi kan ta betalt per unika besökare eller icke unika besökare.

Vilken är er lägsta ordergräns?
Gränsen ligger på 1.000 kr för att täcka våra uppstartskostnader.

Var skall färdigt annonsmaterial skickas inför en kampanj?
Det ska skickas till marknad@dwmedia.nu Ange
kampanjnamn och den url som annonsen ska länkas till.Banners
Text annons
SMS annons
SMS utskick
E-post
GB
Brev
Utsidan
Övrigt

Prislista
Försäljningsvillkor